Erdemli »

Mersin'de Erdemli'de Akü Hırsızları, Çaldıkları Akülerle Birlikte Yakalandı

Mersin'in Erdemli ilçesinde son zamanlarda Akü Hırsızlığı olaylarının meydana geldiği bilgisi üzerine harekete geçen Jandarma ekipleri, hırsızları çaldıkları akülerle birlikte yakaladı.


@mersinhaber 'i takip et
            Araçtan hırsızlık (akü hırsızlığı) olaylarının aydınlatılmasına yönelik Jandarma ekiplerince sürdürülen çalışmalar sonuç verdi.  
             Akü hırsızlığı olayı şüphelileri kiraladıkları araçla hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri, çaldıkları aküleri de bir şahsa sattıkları tespit edilmiş ve yapılan takip sonucu (2) şüpheli, kiralık araçla seyir halindeyken durdurularak yakalandı. Ekiplerce araçta yapılan kontrolde ayrı ayrı araçlardan çalındığı tespit edilen (5) akü, (24) adet akü kutup başı ve hırsızlık yapmakta kullandıkları aletler ele geçirildi.   
     
Erdemli ilçesinde daha önce meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarında çalınan (12) adet akü de satın alan kişiden teslim alınarak sahiplerine teslim edildi. Olayla ilgili yakalanan (2) şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.