Ekonomi »

MTOSB Yöneticilerinden, Tarsus TSO’ya Ziyaret

Mersin – Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, beraberinde Bölge Müdürü Halil Yılmaz ve teknik ekibi ile birlikte Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H.Ruhi Koçak’ı ziyaret ettiler.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın, başta Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına, Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Ticaret Borsası ve Tarsus Gıda Sanayicileri ve Yatırımcı İş Adamları Derneği’nin (TARYAD) destek ve katkılarıyla kurulma çalışmalarını yürüttüğü ve Müteşebbis Heyet kurulması aşamasına gelen Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için bundan sonra izlenecek yolun görüşüldüğü bir toplantı düzenlenerek bilgi paylaşımı yapılmış tavsiyeler ve öneriler alındı.
 
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H.Ruhi Koçak ziyaretlerinden, tecrübe ve deneyim paylaşımları ile vermiş olduklarını bilgilerden dolayı başta Sabri Tekli olmak üzere Mersin–Tarsus OSB heyetine teşekkürlerini sundu.
 

Kaynak: Tarsus Akdeniz

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.