Tarsus »

Tarsus'ta Kemalpaşa Cami Cuma Günü Açılıyor

Tarsus yeni bir Camiye kavuşuyor. Tarsus Belediyesi tarafından Kemalpaşa mahallesine yaptırılan Kemalpaşa Caminin 13 Ekim 2017 Cuma günü açılışı yapılacak.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus’a altı adet Cami yapacaklarını ve diğer cami inşaatlarının devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Şevket Can, yapımını tamamladıkları 1. Caminin açılışını Cuma günü gerçekleştireceklerini belirtti.
Göreve geldikleri günden bu yana bölge halkının istekleri doğrultusunda hizmet yaptıklarını söyleyen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, yapılan caminin bölgedeki vatandaşlara hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Başkan Can, ‘’Cuma günü 24. açılışımız olacak olan Kemalpaşa Camini vatandaşlarımızın ibadet etmeleri için hizmetine sunacağız. Bölgedeki vatandaşlarımız gelip ibadetlerini burada gönül rahatlığıyla yapabilecekler. Merhum Medeni Ayhan amcamızı rahmet ve şükranla anıyorum. Camimizde bulunan taziye evine de onun ismini vereceğiz’’ dedi.

Başkan Can, 13 Ekim 2017 Cuma günü saat 13.00’da yemekli olarak yapılacak olan Kemalpaşa Cami’nin açılışına bütün Tarsusluların davetli olduğunu söyledi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.