Güncel »

Mersin'de Zehir Tacirlerine Geçit Yok! Polis Ekipleri Gece Gündüz Çalışıyor

Mersin Polisi tarafından sürdürülen çalışmalar ve rutin kontroller bir bir meyvesini veriyor, durdurulan otobüsteki Suriye uyruklu şahısların bagajından uyuşturucu nitelikli sentetik "captagon tablet" çıktı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Polisi tarafından Gözne Yolu Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde yapılan rutin uygulamalarda 05.10.2017 Perşembe günü 21.00 sıralarında durdurulan bir seyahat firmasına ait otobüsün bagaj kısmında Dedektör Köpek ile  yapılan kontrolde  tepki alınması üzerine otobüsün 39-40-41-42 numarasında yolcu olarak bulunan bagaj sahibi Suriye uyruklu G.A.,M.A.M.E. ve F.N.A. isimli şahıslar eşyalarıyla birlikte otobüsten indirildi.
Yetkili makamlardan alınan arama karar yapılan arama neticesinde, eşyalar arasında bulunan yoğurt, çay ve sarmalık asma yaprak içerisinde 12 ayrı paket halinde toplam daralı ağırlığı 26 kilo yaklaşık 156.000 adet uyuşturucu veya uyarıcı nitelikli sentetik "captagon tablet" ele geçirildi. 
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.