Güncel »

Mersin'de Soyguna Teşebbüs Eden Şahıs Kaçamadı

Çilek Mahallesi Bekirde Yolu üzerindeki kuyumcuya gelen yüzü maskeli şüpheli, kuyumcunun soyguna direnmesiyle kaçtı. Kaçarken kendisini durdurmak isteyen bir vatandaşı ise bıçakla kolundan yaraladı.


@mersinhaber 'i takip et
Olay, 30.09.2017 Cumartesi günü saat 10:00 sıralarında Mersin Merkez Çilek Mahallesi Bekirde Yolu üzerinde işletmeciliğini E.Y.’nin yaptığı kuyumcu dükkânına gelen yüzü maskeli ve elinde çuval bulanan şüpheli şahıs, ziynet eşyalarını çalmak isterken iş yeri sahibinin direnmesi ile birlikte hiçbir eşya almadan olay yerinden yaya olarak kaçtı. Kaçarken kendisini durdurmak isteyen M.P.’yi de bıçak ile kolundan yaraladı.
Soygun girişimi için başlatılan çok yönlü soruşturmada; şüphelinin iş yerine geliş ve kaçış istikametindeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek kimliğini tespit ettiği şüpheli S.A.’yı, 05.10.2017 Cuma günü Polisin yaptığı operasyonla gözaltına aldı.
Gözaltına alınan şüpheli S.A'nın üst aramasında olayı gerçekleştirdiği bıçak ele geçirildi.
Emniyette alınan ifadesinde olayı tek olarak gerçekleştirdiğini söyleyen şüpheli S.A. gerekli işlemler yapılmak üzere Mersin Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.