Toroslar »

Başkan Tuna, Basın Mensuplarıyla Dostluk Maçı Yaptı

 Kamuoyunda herkesimin sevgisini kazanan Belediye Başkanı Hamit Tuna, bu kez kentte hizmet veren yerel ve ulusal basın mensuplarıyla dostluk maçında buluştu.


@mersinhaber 'i takip et
         Toroslar Belediyesi çalışanlarından oluşan takım ile gazetecilerden oluşan takımın karşı karşıya geldiği maçta, Başkan Hamit Tuna da forma giyerek takımın kadrosunda yer aldı. Maçın öncesinde  her iki takımın kaptanları Başkan Hamit Tuna ve basın mensubu Esat Durak, birbirlerine çiçek takdim ederek, başarılar diledi. Oldukça çekişmeli ve renkli geçen maçta dostluk kazandı.


        ‘Basını Önemsiyoruz’
 Maçın ardından bir açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, basın mensuplarını her zaman önemsediklerini belirterek; “İlçemizde yaptığımız her çalışmada gerek haberleriyle gerekse manevi olarak bizi yalnız bırakmayan basın mensubu arkadaşlarımızla sadece haber zamanı değil çeşitli etkinliklerde de bir araya gelmeye önem veriyoruz. Düzenlediğimiz bu etkinlikle de birlikte bir dostluk maçı yaptık. Karşılıklı güven ve saygı çerçevesinde basın mensubu arkadaşlarımızın hep yanında olduk ve bundan sonraki süreçte de olmaya devam edeceğiz” dedi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.