Güncel »

Siteler Mahalle Sakinleri Parkın Yeniden Yapılmasını İstiyor

Mersin Siteler Mahallesinde bulunan ağaç dikili parkın yıkılmasını engellemek için, mahalle sakinleri iş makinelerinin önüne geçti.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre, daha önce kanal bulunan adeta sinek yuvası halen gelen yere, mahallelinin istekleri üzerine park alanı yapılmış ve ağaçlar dikilmişti. Ancak, bugün iş makinelerinin gelerek ağaçlı park yerini yıktığını gören mahalleli, iş makinelerinin önüne durarak çalışmaya son verilmesini ve parkın yeniden yapılmasını istediler. 

Mahalle sakinleri daha önce kanal bulunan yerle alakalı olarak, "Biz yıllarca uğraştık ve üstünü kapattılar  ağaç dikildi ve park yapılmıştı. Şuan parkı yıkıyorlar. Yerine hiçbir şey yapılmayacak üstü açık olarak kalacakmış kenarlarına cam korkuluk yapılacakmış biz sinekten fareden nasıl baş ederiz. Çocuklarımız hep hasta olur.  Biz burasının aynen kalmasını istiyoruz. Üstü açılınca çocuklarımız düşebilir kokudan sinekten durulmaz tekrar ağaçlar diksinler eski haline getirsinler" dediler.

 





Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.