Tarsus » Güncel »

Polisten Belediye Çalışanlarına Uyuşturucuyla Mücadele Eğitimi

Belediye çalışanlarına madde bağımlılığı konusunda seminer verdi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Uyuşturucu ve bağımlılık yapıcı maddelerden korunma ve gelen ihbarları değerlendirme ile ilgili Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından ortaklaşa seminer düzenlendi.

Uzman ekiplerin konuşmacı olduğu seminerde uyuşturucu ve bağımlılık yapıcı madde bağımlılığından kurtulma yöntemleri ve gelen ihbarları değerlendirme konusuna vurgu yapıldı.

Özellikle son dönemde korkutucu boyutlara ulaşan madde kullanımı ve bağımlılığın önlenmesi için yapılan koruyucu ve önleyici çalışmalar anlatılarak,  gerekli eğitici çalışmaların yapılması gerekliliği anlatıldı.

Konuyla alakalı bütün kamu kurum ve kuruluşlarının ortak çalışması gerekliliğinin özellikle anlatıldığı seminerde, toplumun eğitimi ve bilinçlendirilmesi ile ilgili Emniyet Müdürlüğünün yayınladığı kitapçıklar dağıtıldı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.