Siyaset »

Melih Gökçek İstifa Ediyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, resmi twitter hesabından Cumartesi günü Belediye Meclisini olağanüstü toplayacağını ve meclis üyeleri ile vedalaşarak istifa edeceğini paylaştı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Bir süredi kamuoyunu meşgul eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa edecek mi sorusunun yanıtı, akşam saatlerinde Gökçek'in resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla belli oldu. 

Gökçek istafasına ilişkin yaptığı paylaşımda, istifa edeceğini belirterek, Cumartesi günü olağan üstü toplanacak Belediye Meclisinde, üyelerle vedalaşıp resmi olarak istifasını vermiş olacak.

Gökçek, ilk olarak 1- "Bugün Sn. Cumhurbaşkanımızla bir görüşme yaptık..."
2. "İnşaallah Cumartesi Günü Ankara Büyükşehir Bld Meclisini Olağanüstü Toplayacak Ve Meclis Üyesi Arkadaşlara Veda Edip,İstifamı Vereceğim."
İşte Melih Gökçek'in ista edeceğini belirtriği twitter paylaşımları:
 

2️⃣İNŞAALLAH CUMARTESİ GÜNÜ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BLD MECLİSİNİ OLAĞANÜSTÜ TOPLAYACAK VE MECLİS ÜYESİ ARKADAŞLARA VEDA EDİP,İSTİFAMI VERECEĞİM.

— İbrahim Melih Gökçek (@06melihgokcek) 23 Ekim 2017



Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.