Siyaset »

BBP’nin Şehit Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun Kabrini Ziyaret Ettiler

Büyük birlik partisinin 10. büyük kurultayı önceki gün  başkent Ankara’da yapıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Kurultayda mevcut genel başkan Mustafa Destici tek liste ile gidilen seçimlerde yeniden genel başkan seçildi. Delegelerin ve üyelerin güvenini tazeledi.
 
 
Atatürk spor salonunda yapılan kongrede yurdun dört bir yanından insanlar başkent Ankara’ya geldiler.  Mersin, Tarsus, Erdemli,. Toroslar, Silifke, Bozyazı gibi Mersin bölgesinin il ve bazı ilçe teşkilatlarından yoğun bir katılımla Ankara’ya çıkarma yapan il başkan Hasan Köse ve BBP’liler hem genel kurula katılıp genel başkan Mustafa Destici’ye oy verdiler, hem de şehit liderleri Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabrini ziyaret ederek çiçek koydular, dua ettiler.
 
 
BBP Mersin il başkan Hasan Köse, Ankara’ya giderek kendilerine destek olan tüm teşkilat üye ve delgelerine teşekkür ederken, yeniden g enel başkan seçilen Mustafa Destii ve  yönetimini kutladı. “Alperenler bu ülkeyi de, milletini de devletini de seven fedakar insanlardır” dedi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.