Eğitim »

Mersin Emniyetinden Güvenli Eğitim Seminerleri

Mersin Emniyeti “Kişisel Güvenlik ve Suçtan Korunma”, “Bilinçli İnternet Kullanımı”,    “Şiddet” ve “Cinsel İstismar” konularında seminer verdi.


@mersinhaber 'i takip et
Verilen seminerlere ilişkin yayınlanan basın bidlirisinde; Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın gelişimlerini sağlıklı yaşam şartları içinde tamamlamaları, ülkemize yararlı bireyler olarak yetişebilmeleri, sosyal devlet anlayışımızla birlikte çağın gereklerine uygun güvenli bir eğitim ortamında öğrenimlerine devam ettirebilmeleri amacıyla, yaşayabilecekleri olumsuz olaylar konusunda bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık yaratmak için;
Müdürlüğümüz Çocuk Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü işbirliğinde 2017-2018 Eğitim-Öğretim Dönemi içerisinde 20 Ekim 2017 tarihinde Akdeniz İlçesinde bulunan Ahi Evran İmam Hatip Ortaokulunda toplam 150 öğrenciye “Kişisel Güvenlik ve Suçtan Korunma”, “Bilinçli İnternet Kullanımı”,    “Şiddet” ve “Cinsel İstismar” konularında seminer verildi.
 



Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.