Mut »

Mersin Mut'ta 75 Yaşındaki Yaşlı Kadın Bahçede Ölü Bulundu

Mersin’in Mut ilçesinde, bahçeye çalışmaya giden 75 yaşındaki yaşlı kadın bahçede ölü bulundu. 


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgiye göre, 31 Ekim Mart 2017 tarihinde Mut ilçesine bağlı Yeşilköy Mahallesi'ndeki evinden bahçeye çalışmaya giden Ü. C. (75) eve gelmeyince yakınları tarafından aramaya çıktılar. 

Arama esnasında bir Bahçede cansız bedeniyle karşılaşan yakınları durumu jandarmaya ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen Sağlık ekipleri, yerde hareketsiz yatan şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Savcılık yaşlı kadının cenazesini otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. 

Yeşilköy Mahalle Muhtarı Ali Bülbül, “Eşi M. C. ile bahçelerine çalışmaya gitmişler. Ü. C. , eşinden önce eve gitmek için bahçeden ayrılmış. M. C.  eve geldiğinde eşinin olmadığını görünce biraz bekledikten sonra yakınlarıyla birlikte aramaya çıkmışlar. Akşam 20,00 sıralarında bahçe içerisinde cansız bedeniyle karşılaşmışlar” dedi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Mut Son Dakika

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.