Tarsus » Eğitim » Güncel »

Mersin Polisi Toplu Taşıma Şoförlerine Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Yapıtı

Mersin Şoförler Odası, Minibüsçüler Odası, Merkez ve İlçelerinde yolcu taşımacılığı yapan Toplu Taşıma Kooperatif Başkan ve yöneticilerinin katılımı ile bilgilendirme semineri düzenledi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin İl Emniyet Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce Mersin Şoförler Odası, Minibüsçüler Odası, Merkez ve İlçelerinde yolcu taşımacılığı yapan Toplu Taşıma Kooperatif Başkan ve yöneticilerinin katılımı ile bilgilendirme semineri düzenledi.
 
Konuya ilişkin gönderilen bültende, "Trafikten sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Başkanlığında düzenlenen seminerinde;  vatandaşlarımızın daha iyi bir hizmet alabilmesi için BİMER ve CİMER şikâyetleri, özellikle fazla yolcu ve durak harici yolcu alınmaması, kırmızı ışık ihlallerinin yapılmaması, seyir halinde iken kapıların açık bulundurulmaması, araçların temiz tutulması, seyir halinde cep telefonu ile görüşülmemesi ve yolcularla kurulan iletişimlere dikkat edilmesi konularında bilgilendirme yapıldı." ifadelerine yer verildi.
 
 

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.