Erdemli » Güncel »

Mersin Erdemli de Sel Meydana Geldi, Aşırı Yağışlar Dereleri Taşırdı

Mersin'in Erdemli ilçesinde Meteorolojik uyarılarda bilgisi verilen ve Cumartesi akşam saatlerinde etkisini gösteren Aşırı Sağanak Yağışlar nedeniyle ilçedeki bazı dereler taştı, taşan derelerin su baskınına ve selen neden olduğu yerlerde araçlar denize sürüklendi.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin geneli için yapılan aşırı yağış ve basın-sel uyarısının ardından, beklenen yağışlar Mersini ve ilçelerini etkisi altına aldı. Yetkili makamlar tarafından olası baskın ve sele karşın vatandaşların hazırlıklı olmaları yönündeki duyuruların yapıldığı bölgede, bazı derelerin taşması sonucu ev ve iş yerlerinde su baskını ve bazı cadde sokaklarda ise sel olayı meydana geldi.
 
Yaşanan sellere kapılan araçlar denize sürüklendi, edinilen bilgiler arasında yaşanan sele kapılma olaylarında herhangi yaralanma ve can kaybının olmadığı, maddi hasarların meydana geldiği, Erdemli ilçesinden geçen Antalya yolunun Kızkalesi, Susanoğlu mevkiinde  bir süre trafiğe kapandığı kaydedildi.
 
Aşırı yağışlara bağlı yaşanan sel de ise bu görüntüler ortaya çıktı:
 ERDEMLİ'DE SEL

Görseller: Facebook Mersin Bilinçli Sürücü

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.