Tarsus » Eğitim »

Tarsus'ta Öğrencilere Çevre Bilinci ve Geri Dönüşüm Duyarlılığını Arttırma Eğitimi

Tarsus Belediyesi Çevre Bilinci ve Geri Dönüşüm projesi kapsamında ilk, orta ve liselerdeki öğrencilere çevre bilinci ve geri dönüşüm duyarlılığını arttırmak için eğitimlere başladı.


@mersinhaber 'i takip et
Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Çevre Bilinci ve Geri Dönüşüm eğitimi projesi kapsamında 2017-2018 eğitim-öğretim yılı içerisinde Belediye sınırları içerisinde kalan ilk ve ortaokullar ile liselere çevre bilinci ve geri dönüşüm duyarlılığını arttırmak için eğitimler veriliyor.

Hedeflerinin temiz bir çevre temiz bir Tarsus olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Şevket Can, temiz bir gelecek için gençleri bilinçlendirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Can, ‘’ Tarsus Belediyesi’ndeki tecrübeli Çevre Mühendislerimiz Hayrunisa Köylügil İlkokulu, Tarsus Anadolu İmam Hatip Lisesi, M.İstemihan Talay Yatılı Bölge Orta Okulu, Şehit Cemre Salih Gözen İlkokulu ve Kerime Özkul İlkokullarındaki öğrencilerimize çevre bilinci ve geri dönüşüm duyarlılığını arttırmak için eğitim verdi’’ dedi.
73 okula bu eğitimin verileceğini ifade Başkan Can, Tarsus’a faydası olan bu tarz projelerin devamının geleceğini söyledi.
 




Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.