Toroslar » Sağlık » Siyaset »

Ülkü Ocakları Toroslar İlçe Başkanlığı’ndan Doku ve Organ Bağışı Konferansı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Toroslar İlçe Başkanlığı tarafından doku ve organ bağışının önemini anlatmak amacıyla “Doku ve Organ Bağışı” adlı konferans düzenlendi.


@mersinhaber 'i takip et
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Toroslar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “Doku ve Organ Bağışı” adlı konferansa Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Mersin İl Başkanı Gökhan Demir, Milliyetçi Hareket Partisi Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Uslu Var, Milliyetçi Hareket Partisi Toroslar İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Mersin ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program daha sonra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Toroslar İlçe Başkanı Ömer Sıddık Narin’in organ ve doku bağışlamanın önemini belirten konuşması ile 10 Kasım münasebetiyle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava büyüğü Osman Yüksel Serdengeçti’yi anmasıyla devam etti. Programın devamında Toroslar İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden görevlendirilen uzman doktorlar, ilk yardım ve organ bağışlamanın gerekliliğini anlatarak konferansa katılan dinleyicileri bilgilendirdiler.
 
Konferansta ayrıca yakın zamanda organ nakli tedavisi gören Asena Söylemez isimli dinleyici konferansa katılanlara doku ve organ bağışı konusunda cesaret veren bir konuşma gerçekleştirdi. Doku ve organ bağışı konusunda vatandaşları cesaretlendirme amacıyla düzenlenen konferans Ülkü Ocakları Toroslar İlçe Başkanı Ömer Sıddık Narin, Milliyetçi Hareket Partisi Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ve 15 dinleyicinin organ bağışı yapmasıyla sonlandırıldı. 
 









Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.