Kültür Sanat » Tarsus »

Tarsus Şairlerden Atatürk Şiirleri

Tarsus Şairler ve Yazarlar Derneği üyeleri, Atalarını şiirlerle andılar. 10 Kasım Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79. Yılı nedeniyle TAŞYAD üyeleri Atatürk şiirleri okudular.


@mersinhaber 'i takip et
Halil Aksoy’un başkanlığında Yarenlik alanındaki Asutay İşhanı Güner Baykal toplantı salonunda yapılan etkinlikte yerel şairler  büyük önder ve Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü yadettiler. Atatürk için yazılmış eng üzel ve en anlamlı şiirleri okudular. Ayrıca yerel şair ve ozanlardan Ahmet Ata Erişik de Atatürk’ün sevdiği  türkülerden seslendirdi. Atatürk’e ayrılan  şiir gecesinde  büyük önder için yazılan şiirler okundu. Ayrıca Aatatürk posteri önünde büyük önderle fotoğraf çekildi.

Başkan Halil Aksoy, etkinliklerinin her Cuma saat 18.30 da başladığını ve herkesin katılabileceğini söyledi. Şairler 17 Kasım Cuma günü bu kez şiir konusunda edebi bilgileri değerlendirecekler. Etkinliklere katılım serbest olup herkes  davetlidir.(Yakup Boncuk.0533.3248800)
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.