Tarsus » Ekonomi »

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can'dan TÜVTÜRK Yetkililerine Çağrı

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, ‘Araç Muayene İstasyonu’nun kent içinde bir yere kurulması için kent dinamikleri ile birlikte ortak hareket edilmesi gerektiğini belirtti.


@mersinhaber 'i takip et
Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus’ta araç sahiplerinin gidiş ve geliş olmak üzere toplam 22 kilometre yol yaparak, Huzurkent’teki Araç Muayene İstasyonuna ulaşmaya çalıştıklarını hatırlatarak, TÜVTÜRK yöneticilerine çağrıda bulundu.

Araç Muayene İstasyonunun kent merkezine gelmesi için belediye olarak üzerlerine düşen tüm görevleri yapmaya hazır olduklarını ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, “Araç Muayene İstasyonun Tarsus’a gelmesi için birlikte hareket edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Başkan Can, “İlçemizde bulunan araçların her biri 22 kilometre yol yaparak Huzurkent’teki araç muayene istasyonuna git gel yapıyorlar.

Kaymakamlık merkez baz alındığında 11 kilometre gidiş, 11 kilometre geliş oluyor. Buda vatandaşımıza ciddi bir yakıt sarfiyatı demek. Buradan TÜVTÜRK yöneticilerine sesleniyorum, Tarsus’a kurulacak araç muayene istasyonu için Belediye olarak üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız.
Bu konuda bütün oda başkanlarımıza büyük görev düşüyor. Gerekirse Ankara’ya gidilip, bakanlık düzeyinde görüşmeler yapmalıyız” diye konuştu.

Kaynak: Yeni Doğuş

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.