Tarsus »

Ova’da Bulunan Mahallelerin Yolcu Otobüsü Talebi

TARSUS’a bağlı olan ve Bütünşehir yasası ile köyden mahalleye çevrilen yerleşim yerlerinde yaşayan vatandaşlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Yenice hattındaki yolcu otobüslerinin köylere kadar hizmet vermesi için talepte bulundular.


@mersinhaber 'i takip et
Milli Gazete Tarsus Temsilcisi olan Hüseyin Kışoğlu, konuya ilişkin olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne dilekçe vererek, özellikle Yenice beldesine yakın olan Kargılı, Baltalı, Karsavuran, Çiçekli ve Çağbaşı mahalleleri (köyü) hattında Belediye otobüsü çalışmasını istediklerini söyledi.
 
Özellikle öğrencilerin bu konuda oldukça muzdarip olduklarını kaydeden Kışoğlu, konuya ilişkin olarak Büyükşehir Belediyesi yetkililerine birkaç kez başvuruda bulunduklarını kaydetti.
 
Kışoğlu, ilk başvurularının ardından kendilerine konuya ilişkin olarak gönderilen cevabi yazıda il sınırlarının geniş olması, imkanların ise kısıtlı olduğunun vurgulandığını belirterek, “Bizler, Büyükşehir Belediye yetkililerimize bir kez daha seslenerek söz konusu sıkıntımıza bir an önce çözüm bulmalarını istiyoruz” dedi. 

Kaynak: Tarsus Akdeniz

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.