Tarsus »

Tarsus'ta İşyeri Yanan Alican Yalçın İsimli Genç Yardım Bekliyor

Kendisine ait mobilya ve sandalye üretim atölyesinde Ağustos ayında çıkan yangında büyük maddi zarara uğrayan Alican Yalçın isimli genç destek bekliyor.


@mersinhaber 'i takip et

Tarsus’un Bağlar Mahallesi Kaleburcu Caddesi'nde kendisine ait mobilya ve sandalye üretim atölyesinde, 18 Ağustos tarihinde çıkan yangında işyerinin tamamen küle döndüğünü, 2 bin sandalye ve 500 masanın yandığını ve atölyedeki üretim cihazlarının da kullanılamaz hale geldiğini belirten işyeri sahibi Alican Yalçın, yardıma ihtiyacı olduğunu söyledi

Yalçın, "Masa, sandalye imalatı yapıyorum. Yaklaşık 3 ay önce elektrik prizinden çıkan kıvılcım çıkması sonucu geçirdiğimiz bir yangın sebebiyle bin TL hasara uğradık. Bu sebepten dolayı 5 tane işçi çalıştırıyordum, maddi durumum kötüleştiği için işçilerimi çıkarmak zorunda kaldım. Devlet kurumlarından yardım talebinde bulundum. Yardım gelmedi. Maddi sıkıntı içerisindeyim. Borçlarımı ödeyemiyorum" dedi.

Kaynak: Yeni Doğuş

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.