Tarsus » Spor »

Başkan Önder Ege, MHK Başkanı İle Görüşecek

2.Lig ve 3.lig Kulüpler Birliği Genel Sekreteri görevinde bulunan Tarsus İdamanyurdu Kulüp Başkanı Önder Ege Perşembe günü MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ile görüşecek.


@mersinhaber 'i takip et
Ard arda gelen hakem hatalarından dolayı kulübün ciddi zarar gördüğünü ifade eden TİY Başkanı Önder Ege , Kulüpler Birliği Başkanı Cengiz Günaydın ile yaptığı görüşmenin ardından Perşembe günü MHK başkanı Yusuf Namoğlu ile görüşülme kararının alındığını  ve yapılacak olan görüşmede ; yaşanan hakem hatlarının dile getirileceğini, ifade etti.
 
Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Önder Ege'nin yaşanan hakem hatalarının gün geçtikçe arttığını dile getirerek artık canımız daha fazla yansın istemiyoruz,dedi.
 
2.Lig ve 3.lig Kulüpler Birliği  İcra kurulunda bulunan 5 kulüp başkanının da katılacağı görüşme,  Perşembe günü saat 15:00'da Türkiye Futbol Federasyonu Riva Tesislerinde gerçekleşecek.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.