Kültür Sanat » Güncel »

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneğeni Yönetimindne Valiye Ziyaret

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Mersin Şubesi Başkanı Cengiz Sevinç ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti.


@mersinhaber 'i takip et
Sahil Valilik Makamında gerçekleşen kabulde yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Su, “ Şehitlerimiz, Gazilerimiz ve onların Milletimize emaneti olan aileleri bizim için apayrı bir öneme sahiptir. Bu nedenle Şehitlerimizin, Gazilerimizin ve ailelerinin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandıktan sonra sözlerini Dernek Başkanı Sevinç ve yönetiminin nezdinde tüm dernek üyelerine faaliyet ve çalışmalarında başarılar dileyerek noktaladı.
 
Mersin Şube Başkanı Cengiz Sevinç’in ise yakın ilgi ve desteklerinden dolayı Vali Ali İhsan Su’ya teşekkürlerini sunduğu kabul, dernek faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verilmesinin ardından bir süre yapılan sohbet ile sona erdi.
 


 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.