Kültür Sanat » Gülnar »

Mersinli Hemşehrimizden Vatanperverlik Örneği

Mersin Gülnarlı hemşehrimiz, Almanya'da yaşadığı evinin bahçesinde şanlı bayrağımızı dalgalandırıyor.


@mersinhaber 'i takip et
Özel Haber / Gündem33.com  Almanya’da yaşayan Mersinli Cemal Öz, bahçesinde dalgalandırdığı Türk Bayrağı ile takdir topluyor.

27 yıldır Almanya’da yaşayan Mersin Gülnarlı hemşehrimiz Cemal Öz, gurbet elde dalgalandırdığı al bayrağımızla vatanseverlik örneği gösteriyor. Uzun yıllar önce Almanya Mönchengladbach’taki evinin önüne diktiği direğe ay yıldızlı bayrağımızı asan Cemal Öz Gündem33’e açıklamalarda bulundu.

Eskiyen bayrağı anında değiştirdiğini belirten Öz; ‘’ Nerede yaşadığımız önemli değil, al bayrağımızı her yerde gururla dalgalandırıyoruz. Vatan aşkı kalbimizdeki yerini her daim canlı tutuyor, bahçemde albayrak dalgalandıkça gururum daha da artıyor’’ dedi.

Fırsat buldukça Mersin’i ziyaret eden Cemal Öz, Mersin için yaptığı çalışmalarla tanınan Mersinliyim Mersin’e Sahip Çıkalım Diyenler Derneği’nde (MERSADER) de aktif görev üstleniyor. Cemal Öz ayrıca derneğin sosyal medyadaki grubu olan ‘Mersinliyim Mersin’e Sahip Çıkacağım Diyenler Topluluğu’nda yöneticilik yapıyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.