Yenişehir » Kültür Sanat » Duyuru - Bilgilendirme »

İlhan Ürkmez Mersin CNR Kitap Fuarı'nda

Yazdığı başarı odaklı kitaplarla tanınan danışman, yazar ve eğitim uzmanı İlhan Ürkmez, yarın başlayacak olan Mersin CNR Kitap Fuarı'nda okurlarıyla buluşacak.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin CNR Kitap Fuarı yarın (25 Kasım Cumartesi) başlıyor. 3 Aralık tarihine kadar sürecek olan fuara danışman, yazar ve eğitim uzmanı İlhan Ürkmez de katılacak.
Mersin ve çevresinde kitapseverlerin buluşma noktası olan CNR Kitap Fuarı kapılarını açıyor. 3 Aralık tarihine kadar devem edecek fuarda 9 gün boyunca kitapseverler ve yayıncılık dünyasının tarafları bir araya gelecek. Her yıl onbinlerce ziyaretçiye ulaşan CNR Mersin Kitap Fuarı’nda imza günleri, seminer ve söyleşiler kapsamında çok sayıda yazar da ağırlanacak. Fuar süresi boyunca hergün 10.00-20.00 saatleri arasında ücretsiz ziyaretçi kabulü yapılacak.
Birçok gencin yakından takip ettiği danışman, yazar ve eğitim uzmanı İlhan Ürkmez de bu yıl fuarda okurlarıyla buluşacak. Ürkmez; Başarının Vısa’sı, Başarının Sırları ve Üniversite Sınavında Başarının Anahtarı Yürekten Adanmaktır’’ kitaplarıyla fuardaki yerini alacak.
İlhan Ürkmez’in kitaplarını imzalayacağı günler ve saatleri şu şekilde;
25 Kasım 2017 Cumartesi, saat 15.00-17.00
28 Kasım 2017 Salı, saat 10.00-12.00
30 Kasım 2017 Perşembe, saat 10.00-12.00
02 Aralık 2017 Cumartesi, saat 15.00-17.00
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.