Toroslar » Spor »

Türkiye Hokey Federasyonu’ndan, Başkan Tuna’ya Plaket

Spora ve sporcuya verdiği önem ve desteğin yanı sıra ilçesinde sporseverleri farklı spor branşlarıyla da buluşturan Toroslar Belediye Başkan Hamit Tuna, bu kez de Türkiye Hokey Federasyonu tarafından plaket ile ödüllendirildi.


@mersinhaber 'i takip et
Türkiye Hokey Federasyonu’nun Mersin’de ilk kez düzenlendiği Türkiye Erkekler Salon Hokeyi Süper Ligi 1.Etap maçları; Toroslar Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Yalınayak Mahallesi’ndeki Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.
10 takım ve 120 sporcunun mücadele ettiği ligin ilk müsabakalarını izleyen Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya,  Türk Hokeyine sunduğu destek ve katkılarından dolayı Türkiye Hokey federasyonu tarafından bir teşekkür plaketi takdim edildi. Başkan Tuna, plaketini Gençlik Hizmetleri Toroslar İlçe Müdürü Bülent Saygan’ın elinden aldı.
            Toroslar Belediyesi Halkoyunları ekibinin de gösterileriyle renk kattığı Türkiye Erkekler Salon Hokeyi Süper Ligi 1.Etap maçlarına Toroslar’da ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna; “Bizlere bu plaketi layık gören başta Türkiye Hokey Federasyonu yetkilileri olmak üzere İl Temsilcimiz Mustafa Güven ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Spora ve sporcuya sunduğumuz desteklerimiz artarak devam edecektir” dedi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.