Anamur » Güncel »

Mersin'de Deprem Oldu

Akşam saatlerinde meydana gelen deprem birçok noktada hissedildi.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’de meydana gelen depremler  vatandaşları korkuttu. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre, akşam saatlerinde Mersin'in Anamur İlçesi'nde, beş dakika arayla 3.6 ve 4.1 şiddetinde iki deprem meydana geldi.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan verilere göre, akşam 18.55 sularında Mersin'in Anamur ilçesinde 4.1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Ayrıca yaşanan depremden 5 dakika önce yine aynı bölgede büyüklüğü 3.6 olan başka bir deprem daha meydana geldiği kaydedildi. 
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD), internet sayfasında yer alan verilerde ise yaşanan depremin şiddeti 4.1 olarak açıklandı. AFAD'ın yayımladığı bilgilerde ayrıca depremin yerin yaklaşık 9.5 km derinliğinde meydana geldiği bildirildi. 
Sarsıntı, Mersin başta olmak üzere Adana ve Antalya’da da hissedildiği öğrenildi. Depremde herhangi bir can ve mal kaybı olmadığı kaydedildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.