Tarsus » Ekonomi »

Tarsus İhtisas Gıda OSB’de 15 Bin Kişi Çalışacak

Bakan Özlü, “5 Milyon 300 Bin Metrekarelik Alana Kurulacak”


@mersinhaber 'i takip et


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Tarsus’a yapılması planlanan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin tamamlanması ile birlikte 15 bin kişiye iş imkanının sağlanacağını belirtti.
-YER TAM OLARAK BELLİ OLDU-
Tarsus’a yapılacak olan Gıda İhtisas OSB’nin Çamtepe Mahallesi Köprüözü, Sırasakız ve Topakzeytin mevkiine kurulacağını kaydeden Bakan Özlü, her bölgenin ve şehrin ihtiyacına uygun OSB'ler kurabilmek için gayret gösterdiklerini, detaylı ve titiz bir çalışmanın ardından harekete geçtiklerini ifade etti.
Tarsus'un Çamtepe Mahallesi Köprüözü, Sırasakız ve Topakzeytin mevkilerindeki 5 milyon 300 bin metrekarelik alana kurulan "Tarsus Gıda İhti̇sas OSB"nin de bu anlayışla hayata geçirildiğini belirten Özlü, Tarsus Gıda İhtisas OSB'nin tam kapasite faaliyete geçmesiyle, yaklaşık 15 bin kişiye iş imkanı sağlayacağını kaydetti.

Kaynak: Yeni Doğuş

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.