Anamur »

Türk Hak Müziği Rüzgarı Esti

Anamur Belediye Korosu Anamur’da esti geçti.  Anamur Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu 100 kişilik bir ekip ve Koro Şefi Hakan Uysal ile  muhteşem bir konsere imza attı.


@mersinhaber 'i takip et
Anamur Kültür Merkezinde gerçekleşen konseri Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Eşi Meliha Türe, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye meclis Üyeleri, Anamur Belediye Spor Kulüp Başkanı Ahmet Türe, İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut ve yüzlerce seyirci izledi
20 eserin seslendirildiği İZMİR MARŞI ile başladı. Ardından  Mustafa Kemal Atatürk’ün  de en sevdiği şarkılardan seslendirmeler yapıldı. Gecede ise bir sürpriz açıklandı. TRT tarafından Amatör Korolar için yapılan bir çalışmada  başvuru yapmadan TRT tarafından dahil edildiği ve TRT ekibinin çekim için kısa bir süre sonra Anamur’a geleceği duyuruldu.
 sahneye davet edilen  Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe “ öncelikle koromuzu ve şefimiz, belediyemizin hocası Hakan Uysal’ı tebrik ediyorum. Muhteşem bir konsere imza attılar. Sadece Anamur’da değil yurt dışında ve yurt içinde birçok konserler verdiler ve hep büyük alkışlar büyük beğeniler alarak döndüler. Biz Anamur Belediyesi olarak sadece fiziki projeler değil, sosyal aktivitelerle de  insanların doyurulması gerektiğini inanıyoruz. “ şeklinde konuştu.
Gecenin sonunda ise Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Koro Şefi Hakan Uysal’a plaket taktiminde  bulunululurken,  koro üyelerine kırmızı gül hediye edildi. 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.