Tarsus » Güncel » Adana »

Devrilen Tır, TEM otoyolunu trafiğe kapadı

MERSİN’in Tarsus ilçesinde, TEM otoyolunda devrilen bakliyat yüklü tır, TEM otoyolunun trafiğe kapanmasına neden oldu. Olayda 1 kişi yaralandı.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgiye göre, kaza Mersin-Tarsus-Adana otoyolu, Yenice kavşaklar bölgesi, Tarsus-Pozantı istikametinin 14. kilometresinde yaşandı.
 
Servet G. idaresindeki 33 RY 4.. çekici plakalı Tır, yağışlı olan bölgede sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak, yola devrildi. Tek taraflı yaşanan ve hem çekicinin, hem de bakliyat yüklü dorsenin devrildiği kazada sürücü Servet G. yaralandı.
 
Tır’ın devrilmesi neticesinde yol trafiğe kapanırken, yaralı sürücü olay yerine gelen ambulans ile hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.
 
Kapanan yol, ekiplerin tır’ı yol kenarına çekmesiyle açılırken, kilometrelerce uzunlukta araç kuyruğu oluştuğu gözlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
 

Kaynak: Tarsus Akdeniz

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.