Eğitim » Asayiş »

Mersin Emniyetinden Güvenli Eğitim Seminerleri

Mersin Emniyetinden öğrencilere “Suç ve Suçtan Korunma”, “Fiziksel, Duygusal ve Cinsel İstismar”, “İhmal”, “Şiddet ve Türleri” ve “İnternetteki Tehlikeler” konularında seminer.


@mersinhaber 'i takip et
Verilen seminerlere ilişkin Mersin İl Emniyet Müdürlüğünce gönderilen bültende; Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın gelişimlerini sağlıklı yaşam şartları içinde tamamlamaları, ülkemize yararlı bireyler olarak yetişebilmeleri, sosyal devlet anlayışımızla birlikte çağın gereklerine uygun güvenli bir eğitim ortamında öğrenimlerine devam ettirebilmeleri amacıyla, yaşayabilecekleri olumsuz olaylar konusunda bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık yaratmak için; Çocuk Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü işbirliğiyle 2017-2018 Eğitim-Öğretim Dönemi içerisinde 21 Aralık 2017 tarihinde Toroslar İlçesinde bulunan Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Anadolu Lisesinde lise 1. Sınıfta okuyan tüm öğrencilere “Suç ve Suçtan Korunma”, “Fiziksel, Duygusal ve Cinsel İstismar”, “İhmal”, “Şiddet ve Türleri” ve “İnternetteki Tehlikeler” konularında seminer verildi.
 




Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.