Gülnar »

Gülnar Belediyesi Stabilize Yol Çalışmalarına Devam Ediyor

Gülnar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol düzenleme çalışmaları kapsamında yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.


@mersinhaber 'i takip et
Gülnar Belediyesi’nden yapılan açıklamada; Üçoluk ve Ayvalı Mahallesi’nde yol temizleme işlemi sonrasında malzeme serme çalışması gerçekleştirildiği belirtildi. Açıklamada ayrıca ihtiyaç duyulan yerlerde yol açma, yol temizleme, malzeme serme, parke döşeme çalışmaları ile şehre güzel bir görünüm sağlamak ve vatandaşlara yeni yollar kazandırmak için yol çalışmalarının sürdürüldüğü belirtildi.
Gülnar Belediyesi ekipleri parke çalışmalarını sürdürürken yeni yol hatlarında stabilize çalışmaları yapılarak asfalt dökümü ve parke döşemesi için hazır hale getiriliyor. Asfalt ve parke hazırlık çalışmalarının yanı sıra Gülnar Belediyesi ekipleri tarafından belirlenen programlar dahilinde parke, bordür ve kaldırım çalışmaları da ilçe genelinde yapılıyor.
Belediye Başkanımız Ahmet Günel konu ile ilgili yaptığı açıklamada;, nerede olursa olsun hizmet ihtiyacı varsa belediye olarak her yere yetişmeye çalıştıklarını ve insanların mutluluğu için her yere hizmet götürmeye devam edeceklerinin altını çizdi.
 Gülnar Belediyesi olarak ilkelerinin “nerede insan orada hizmet” olduğunu vurgulayan Günel, “ Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi olarak Üçoluk ve Ayvalı Mahallemize sıcak asfalt ve sathi kaplama asfalt hizmetlerimizi halkımıza sunduk. Şimdi de program dahilindeki yollarımıza malzeme serme sıkıştırma çalışmaları yapıyoruz. İnşallah bu yollarımızı da asfaltlayarak halkımıza sunacağız’’dedi.

Kaynak: Akdeniz Haberler

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.