Akdeniz » Yerel » Adana » Asayiş »

Mersin'de Çaldılar, Adana'da Yakalandılar

Irak uyruklu vatandaşın cep telefonunu ve parasını darp ederek aldılar, fazla kaçamadan yakalandılar.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’de Irak uyruklu bir kişiyi darp ederek parasını ve cep telefonunu zorla alan zanlılar yakalandı.
Emniyet’ten yapılan açıklamada; ‘’ Merkez Akdeniz İlçesi Hamidiye Mahallesi Müftü Deresi Yürüyüş yolu üzerinde Irak Vatandaşı Ş. A.’nın kafede tanıştıkları bir bayan ile dere kenarı yürüyüş yolunda bulundukları esnada yanlarına erkek bir şahsın daha gelerek her iki şahıs tarafından darp edilerek cebinde bulunan 1900 Dolar, 1000 TL ve Samsung marka cep telefonu ile pasaportunun zorla alınması (yağma) olayı meydana geldi’’ denildi.
Olay sonrası Adana’da bulundukları tespit edilen zanlıların Adana Emniyet güçlerince müşterek operasyonla  yakalandığı belirtildi. Açıklamada; ‘’şüpheli  T.A. kaldığı otelde diğer şüpheli  O.B. ise otele geldiğinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin yapılan üst aramasında toplamda 3.440 TL, 100 Dolar ve müştekiye ait cep telefonu elde edildi’’ fadeleri kullanıldı.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.