Siyaset »

İl Başkan Adayı Adil Aktay ve 9 İlçe Başkanı Ankara'da

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkan Adayı Avukat Adil Aktay ve beraberinde 9 ilçe başkanıyla birlikte Ankara’ya çıkarma yaptı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Adil Aktay’a desteklerini açıklayan 9 ilçe başkanı , CHP Genel merkezinde, Genel başkan yardımcıları Tekin Bingöl ,Veli Ağbaba, Seyit Torun ve Bülent Tezcan ile bir araya gelerek, Mersin’i Şah’a kaldıracaklarını söylediler.
Adaylık konusunda Avukat Adil Aktay’ın yanında olduklarını belirten 9 ilçe başkanı; söylenenlerin gerçeği yansıtmadığını ve Adil Aktay’a desteklerinin tam olduğunun altını çizdiler.
Sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde Aktay’ı yıpratmaya yönelik çalışmalar yapıldığını ifade eden 9 ilçe Başkanı “Kim ne yaparsa hangi pis siyasetin içinde olursa olsun Adil Aktay’ı desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştular.
Ankara’ya birlik ve beraberlik mesajı vermek için gittiklerini kaydeden İlçe başkanları “Adil bir seçim olacak”, dediler.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.