Kültür Sanat »

MESKİ Genel Müdürü Güngördü Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Baha Günhan Güngördü, Mersin basın çalışanlarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.


@mersinhaber 'i takip et
MESKİ Genel Müdürü Güngördü, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, gazeteciliğin çağın en dinamik mesleklerinden biri olduğunu vurgulayan Güngördü, gazeteciliğin insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyonu içerdiğini kaydetti. Güngördü, mesajında şunları kaydetti: “Gazeteci olmak, aynı zamanda düşünce ve yorumlarıyla toplumları bilgilendiren, demokrasinin güçlenmesine katkıda bulunan ve bulundukları bölgenin sorunlarını gündeme taşıyarak idarecilerin çalışmalarına ışık tutan kişi olmayı da gerektirmektedir. Mersin’deki yerel ve ulusal basınımızın temsilcileri, bu önemli görevin layıkıyla yerine getirilmesi için her türlü şartta büyük bir özveriyle çalışmaktadırlar. Mesleklerini hayat biçimi haline getirmiş, ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı çerçevesinde görevlerini başarıyla yerine getiren tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, başarılarının devamını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım." dedi


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.