Silifke »

Şevket Cinbir “Bu Memlekette Taş Taş Üzerine Konuyorsa Alkışlamak Lazım”

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle basın mensuplarıyla birlikte pasta kesti.


@mersinhaber 'i takip et

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle Silifke basınını kaymakamlık binasında ağırlayan Şevket Cinbir, basın mensuplarıyla birlikte pasta keserek Gazeteciler Günü'nü kutladı. Silifke'nin ve basının sıkıntılarının da konuşulduğu toplantıda, birçok konu masaya yatırıldı.
Şevket Cinbir yaptığı konuşmada, “Öncelikle tüm gazetecilerin Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, başarılarınızın devamını dileri. Siz basın mensupları, her zaman zor şartlarda çalışıyorsunuz. Bazen yetişemediğiniz, yazamadığınız, çizemediğiniz şeyler oluyor. Ama unutmayın ki, hiç kimse yanlışı örtemez. Mutlaka bir şekilde ortaya çıkar. Halkımız sosyal medyayı bazen yanlış kullanıyor.  Kendilerini bir basın mensubu ya da yönetici gibi görerek her şeyi yazmaya, duyurmaya ya da yorum yaparken saygı çerçevesini aşabilme hakkına sahip oldukların zannediyor. Kimsenin, hiç kimseye hakaret etme, ya da aşağılama hakkı yoktur. Bu memlekette bir hizmet yapılıyorsa, taş taş üstüne konuyorsa bunu saygısızca eleştirmek değil, teşekkür edip alkışlamak lazım. “ dedi.
Silifke basını da, Kaymakam Şevket Cinbir'in İdareciler Günü'nü kutladı.
Haber - Kaynak: Silifke Gündem


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.