Tarsus » Güncel »

Şahin Mahalle Muhtarı Hüseyin Aydın’dan Teşekkür

Mersin'in Tarsus İlçesi Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın, geçen hafta yaşanan sel afetinden dolayı  mağdur insanların yanında olan herkese teşekkür etti.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Muhtar Aydın "Afet Sırasında Şahin Mahalle Taziye Evimizde kalan Afetzedelere gösterdiği Yardım ve Sıcak İlgisinden  dolayı Teşekkür Ederiz.” Dedi.
Aydın sözlerine devamla “4 Ocak gününden 7 Ocak Pazar gününe kadar Şahin Mahallesi taziye evinde konuk ettiğimiz yüz elliye yakın afetzedelere Tarsus Belediyesine, Tarsus Kaymakamlığına, Tarsus Kaymakamlığı  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Sarman’a, Kızılay Başkanına, yönetim kurulu üyeleri ile personeline, Mersin’den Atatürk mahallesi Muhtarı Bade Gül’e ilk dakikadan itibaren afetzedelere sıcak misafirperverliğini esirgemeyen Şahin mahallesi halkına ve hayır severlere duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim..” dedi.
 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.