Kültür Sanat » Anamur »

Başkan Türe'den, Musiki Derneğine Ziyaret

Mersin Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur Musiki Derneği'ni prova esnasında ziyaret etti.


@mersinhaber 'i takip et
Ziyarette Başkan Türe'ye Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatma Çetinkaya eşlik etti.
Başkan Mehmet Türe ziyaret esnasında Musiki Derneğinin Anamur'da bir çok başarılı konserler gerçekleştirdiğini dile getirirken Musiki Derneği Başkanı Emel Kurt ve dernek üyelerine gerçekleştirdikleri konserler ile ilçemizin kültürel faaliyetlerine katkı sağladıkları için teşekkür etti. Başkan Türe derneğin çalışma yaptığı yeri 5 yıl boyunca ücretsiz olarak derneğe tahsis ettiklerinin müjdesini verdi.
Prova esnasında söylenilen nostalji parçaları dinleyen Başkan Mehmet Türe, Zeki Müren'den bir sevgi istiyorum ve yeryüzünden senin kadar yalnızım, Edip Akbayram'dan aldırma gönül parçalarına eşlik ederken prova izmir marşı ile son buldu.
Ziyaret'in sonunda Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, dernek üyelerine gül taktim ederken, Dernek Başkanı Emel Kurt nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Mehmet Türe'ye teşekkür etti.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.