Yaşam » Teknoloji »

İçel SFKAM'da 15 Tatil (Sömestr Tatili) İçin Hediye Tablet Zamanı

Mersin Tarsus'ta faaliyet gösteren ve son bir yıldır bölge birincisi olan Turkcell Bayisi İçel SFKAM İletişim, sömestr tatilinde indirimli tabletlerle öğrencilerin yüzünü güldürecek.


@mersinhaber 'i takip et
2008 yılından buyana İletişim sektöründe, Kalite Güler yüz ile güvenilir alışverişi en üst düzeyde tutan ve müşterilerine ilgi ve alakayı fazlasıyla gösteren, hatta kahve sıcak içecek ikramında bulunan, müessese İçel SFKAM İletişim işlem gözetmeksizin kapıdan giren herkese aynı karşılamayı gösteriyor. 
Mersin'in Tarsus İlçesinde Dijital Satış Noktası (DSN) PLUS olarak hizmet veren İçel SFKAM TURKCELL İletişim yetkilisi Süleyman Karadağlı, "İletişim Merkezinde Telefon ve Aksesuar satışlarında, satılan ürünün her zaman arkasında olduklarını, Türkcell Faturalı Hat ve kontörlü Hazır Kart, Lisanslı Ürün Aksesuar 12-24-36 Taksitle tüm cep telefonu modellerinde,  İkinci El Cep Telefon Alım-Satımı,  Fatura Tahsilatı, Superonline Abonelik ve Diğer İşlemleri" hizmetlerini verdiklerini ifade etti. Ayrıca, yakın zamanda da EnerjiCell'in hizmetlerini de başlatılacağını ekledi. 
Tatil'de İndirimli Tablet Müjdesi!
İçel SFKAM Ekibinden Muhteşem Karadağlı ise, 15 Tatil'e özel indirimli tablet kampanyasının başlayacağını bu fırsatın kaçıramaması konusunda tavsiyesinde bulundu.
Diğer detaylar için :  İçel SKFAM İletişim









Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.