Çamlıyayla »

Mersin Çamlıyayla'da Kar Yağışı Etkisini Gösterdi, Çamlıyayla Beyaza Büründü

Çamlıyayla’da önceki gün akşam saatlerinde etkili olan, kar yağışıyla kısa sürede ilçe beyaza büründü.


@mersinhaber 'i takip et
Bir süredir beklenen kar sonunda Çamlıyayla'ya düştü. Geçtiğimiz yıl aynı aylarda aşırı kar yağışlarının yaşandığı ilçede, bu yıl kar yağış oranı çok düşük seviyelerde olmuştu. Beklenen kar, İlçenin yüksek kesimlerinde başlamış, ardından şiddetini artırarak tüm bölgede etkisini göstermişti. Kar yağışı ile birlikte yollar buz ve beyaz örtü ile kapladı.
Çamlıyayla’da akşam saatleriyle beraber kar yağışı başladı. İnce ince başlayan, ardından şiddetini artıran kar yağışı, yolları buz ve beyaz örtü ile kapladı.
Özellikle ara sokaklarda yollarda ve araçların üzerinde kar birikintileri arttı.
Birçok Çamlıyaylalı, beyaz örtüyü sokakta karşılarken, sosyal medya hesaplarından hatıra fotoğrafları paylaştı. Büyükşehir ve ilçe belediye ekipleri ise kar küreme araçlarıyla çalışmaya başladı.
Kar yağışının gece boyu aralıklarla sürmesi bekleniyor. Yetkililer yaylaya gidecek olan vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kaynak:  Cihan Kezer / Tarsus Gündem

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.