Tarsus » Spor »

Tarsus İdman Yurdu, Tekirdağ Maçına Gidiyor

Sarı-Lacivertli ekip Tarsus İdman Yurdu, 3.Lig 3.Grup 19 Hafta maçında karşı karşıya geleceği Tekirdağspor maçı için yarın (Cumartesi) öğle saatlerinde Adana'dan ,Tekirdağ'a hareket edecek.


@mersinhaber 'i takip et
Genel Kaptan Duran Çalışır'ın Başkanlık edeceği kafilede ayrıca Yönetim Kurulu üyesi ve Kulüp Doktoru M.Emin Polat'ta yer alacak.
Kulüp Başkanı Önder Ege'nin maç günü Tekirdağ'a geçeceği öğrenilirken, İstanbul Tarsuslular Derneğinin de maç için seyirci organizasyonu yapacağı belirtildi.
Utaş Uşakspor maçında gördükleri kırmızı kartlar sebebiyle cezalı duruma düşen Nurullah Kaya, Yasin Elmas ve Ferhat Duman'ın yanı sıra Sarı Kart cezalısı İbrahim Hırçın'da yer almayacak.
Öte yandan Daha önce sakatlık konusunda iyileşme görüldüğü ifade edilerek takımla çalışmalara başlayan futbolcu Ali Sinan Gayla'nın sakatlığı Cuma günü gerçekleştirilen idmanda nüksetti. Gayla'Nnın tedavisine Ankara'da devam edilecek.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.