Erdemli » Güncel » Yerel » Asayiş »

Mersin'de Bir Tekne Sahile Vurdu

Mültecilerin taşındığı ihtimali değerlendiriliyor


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’in Erdemli ilçesinde bir tekne sahile vurdu. Teknenin mültecileri taşımada kullanıldığının değerlendirildiği bildirildi.
Alınan bilgiye göre sabah saatlerinde Erdemli ilçesi Alata Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü işçi plajına 30-40 kişilik bir grubu taşıyan teknenin yanaştığı iddiası üzerine çevredeki vatandaşlar polisi aradı.  Güvenlik güçlerinin olay yerine gelmeden tekneden inen grubun izini kaybettirdiği iddiası üzerine ekipler olay yerinde incelemelerde bulundu.
İncelemelerde mültecilerin tel örgüleri keserek yola çıktıkları tahmin edilirken, çok sayıda can yeleği ve bir kişinin pasaportu bulunan ve sahile vuran teknenin Erdemli Balıkçı Barınağına çekildiği kaydedildi.
Bulunan teknenin mültecileri taşımada kullanılmış olabileceği tahmin edilirken olayla ilgili araştırmanın sürdürüldüğü öğrenildi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.