Erdemli » Güncel » Yerel »

Erdemli SYDV Personel Alımı Yapacak

İşte başvuru şart ve detayları...


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’in Erdemli ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı  personel alım ilanı yayımlandı. İlana göre 1 muhasebeci vakıf kadrosunda istihdam edilecek.
Mersin'de Erdemli ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde çalıştırılmak üzere 1 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Mersin Erdemli SYDV'ye alınacak personelin muhasebeci kadrosunda olacağı belirtilirken, işe ilişkin detaylar da ilanda paylaşıldı.
Mersin Erdemli SYDV memur alımına başvurmak isteyen adaylarda; Üniversitelerin en az 4 yıllık eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin bölümlerinin herhangi birinden ve İşletme Fakültelerinden mezun olmak, 2016 veya 2017 yıllarında gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavında, KPSS P3 puan türünde en az 60 puana sahip olmak, vakfın bulunduğu ilçede ikamet ediyor olmak, en az B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif olarak araç kullanıyor olmak gibi şartlar aranıyor.
Mersin Erdemli ilçeSYDV personel alım ilanına başvurular Aile ve Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden yapılacak. İlana başvuru yapmak isteyen adayların en geç 5 Şubat 2018 tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı SYDV personel alımı ilanlarını incelemek ve başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıdan üye olabilirsiniz. SYDV personel alımı başvuruları için TIKLAYINIZ.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.