Tarsus » Ekonomi »

Baki Şimşek Tarsus TSO 2018 Meclis Toplantısına Katıldı

Mersin Milletvekili Baki Şimşek Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısına katıldı, Üniversite konusunda katkılarından dolayı Oda yönetim ve üyelerini tebrik etti.


@mersinhaber 'i takip et
Vekil Şimşek'in katıldığı, Tarsus TSO 2018 yılı olağan Ocak Ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Ali Kıraç başkanlık etti.
Gündem maddelerin tamamlanmasından sonra Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak, Ocak ayında yapılan faaliyetler ve etkinlikler hakkında Meclis Üyelerimizi bilgilendirdi.
Gerçekleştirilen Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısına Mersin Milletvekili Baki Şimşek'de katıldı, Milletvekili Şimşek, üniversiteli işsizler konusuna vurgu yaparak başladığı konuşmasında, TSO'yu çalışmalarından dolayı tebrik etti.
Bölgede daha fazla ÇKA destekleri verilmesi konusuna değinen ve Tarım Bakanlığının özellikle arazi toplulaştırma çalışmaları hakkında bilgi veren Şimşek, Çukurova Bölgesel Havalimanı konusuna da değindi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.