Toroslar » Güncel » Yerel »

Mersinli Araç Sürücüleri Dikkat, Mezarlık-2 Bat-çık İçin Bazı Yollar Kapatıldı

Mersin'de yapımına başlanacak Mezarlık-2 bat-çık için alternatif yollara yönlendirme yapılıyor...


@mersinhaber 'i takip et
Projesi Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan, otoban yoluna bağlantısı olması sebebiyle Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 1 Şubat 2018 tarihinde yapımına başlanan Toroslar ilçesindeki Mezarlık-2 (3. Çevre yolu - Akbelen bulvarı) çalışmaları dolayısıyla bazı yollarda ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.
Mersin’de alternatif güzergahları daha önceden belirlenen Mezarlık-2 bat-çık için kent merkezinde birçok yol kapatıldı. Akbelen Bulvarı ile H.Okan Merzeci Bulvarı kesişiminden Gözne güzergahı başta olmak üzere; Milli Mücahit Rıfat Uslu-3. Çevreyolu bağlantısı ve Akbelen Bulvarı-Salt Cam Kavşağınde araç sürücüleri alternatif güzergahlara yönlendiriliyor.
Karayolları tarafından yapımına devam edilen Mezarlık-2 bat-çık kavşağının Mersin trafiğini büyük ölçüde rahatlatması bekleniyor.
 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.