Güncel » Yerel »

Baki Şimşek'ten Çok Önemli Açıklama

TBMM kürsüsünde konuştu...


@mersinhaber 'i takip et
MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda yaptığı konuşmasında, Mersin Tece sahillerindeki yağmalamanın durdurularak  bu arazilerin park yapılmak üzere belediyelere devredilmesini istedi.
Şimşek yaptığı konuşmasında “ Mersin Mezitli Tece sahilinde 76 bin metrekare yeşil alan, park, otopark olan arazi Maliye Bakanlığı tarafından 11 Ocak 2018 tarihinde TOKİ'ye devredilmiştir. Belediyelerin bu arazileri, sosyal donatı alanı ve yeşil alan olarak kullanma gayesiyle bütün taleplerine karşın verilmeyen bu arazi bugün TOKİ'ye devredilmiş, TOKİ de burayı Turizm Bakanlığına tahsis ederek burada oteller ve turizm tesisleri yapılacağı konusunda bir karar almıştır. Mersin halkı; AK PARTİ'lisi, Cumhuriyet Halk Partilisi ve Milliyetçi Hareket Partililer, bütün Mezitli Belediyesi meclis üyeleri ortak bir karar almışlar ve bu projeye karşı olduklarını, halkın malının halkın menfaatine kullanılmasını gerektiğini belirtmişlerdir. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ve Maliye Bakanlığının yapmış olduğu bu yanlıştan geri dönerek bu alanı belediyelere tahsis etmesini ve belediyelerin de burada park, yeşil alan ve otopark yapmasını talep ediyoruz” ifadelerini kullandı. (Tarsus Akdeniz)

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.