Asayiş »

Park Halindeki Araçların Lastiklerini Kestiler, Sorguları Devam Ediyor (Tarsus / Mersin)

Gece saatlerinde ellerindeki bıçakla 14 aracın lastiklerini parçalayan 3 şahıs, izlenen kamera kayıtları ile yakalanarak gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüpheli şahıslar sorgusuna devam ediliyor.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin'in Tarsus ilçesinde gece saatlerinde eli bıçaklı 3 kişi park halindeki 14 aracın lastiklerini parçaladı.
Olay; Anıt Mahallesi'nde Mehmet Akif Ersoy ve Zafer caddesi ile 301, 315, 320 ve 322 sokaklarında meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, alkollü oldukları iddia edilen H.D. (30), Y. S. (20) ve O.S. (19) Anıt Mahallesi'nde giderken, önüne gelen araçların lastiklerine rast gelen bıçak salladı. 14 aracı lastiğini kesen 3 kişi gece karanlığında kayıplara karıştılar. Araç sahiplerinin sabah saatlerinde karşılaştıkları bu durum sonrası olayı Polis ekiplerine bildirildi.
Olay yerine gelen ekipler, konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Çevrede bulunan 30 ayrı kamerayı incelemeye alan polisler, eşgal üzerinde çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonunda olayı gerçekleştiren H.D., Y.S. ve O.S. adlı şüpheliler olduğunu tespit etti. Polis, 3 şüpheliyi öğle saatlerinde yakaladı.
Gözaltına alınan şüphelilerin, emniyetteki ifadeleri devam ediyor. Kaynak: Tarsus Online

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.