Güncel »

Türkiye'nin Satın Aldığı Sığırlar Brezilya'dan Gemilerle Yola Çıktı

Gemiler yola çıkmaya başladı, Sığırlar Türkiye'ye geliyor.


@mersinhaber 'i takip et
Türkiye'nin Brazil'yadan aldığı Sığırların, getirilmesine başlandı. 5 Şubat günü (SANTOS (BR) ) limanında yükleme işlemi tamamlanan "Hayvancılık Taşıma" mahiyetinde kullanılan ilk gemi ile yola çıktı.
Mersin Çevre Dedektifi Facebook sayfasından paylaşılan bilgilerle derlenen haberimizin detayları şu şekilde, Mersin Limanına gelecek olan sığırları taşıyan gemi Brezilya'dan yola çıktı. Hayvanların hastalıklı ve sağlıksız koşullarda getirildiği konuşuluyor...
Mersin Çevre Dedektifi hesabında yapılan paylaşımda "İddia doğruysa bizlere bunları yedirecekler.", 
"Brezilya'da São Sebastião Limanında Türkiye'nin satın aldığı sığırların Mersin Limanına gönderilmesi için yüklendiği esnada, gönderimin kötü koşullarda olacağını iddia ederek protesto etti. Satın alına sığırların geldiği gemi kafilesinin ilki 5 Şubat gece saatlerinde yola çıkmıştı, planlanan gemi seyirine göre 21 Şubat 2018 günü gemnin Mersin Limanına yanaşması bekleniyor." denildi.



İlk geminin güncel nerede olduğunu tıklayarak görebilirsiniz. (https://www.marinetraffic.com/tr/ais/details/ships/shipid:462761/mmsi:372415000/imo:9005429/vessel:NADA)

Sığırları Getiren Geminin Marine Traffic'te Yer Alan Profil Resimleri

Sığırları Getiren Geminin Seyirine Dair Genel Bilgiler

Limanlara Çıkış ve Varış Saatleri



Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.