Kültür Sanat »

Ramada Mersin TÜRSAB'ı Ağırladı

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği(TÜRSAB)'nin Mersin'deki üyelerinin bir araya geldiği, yemekli toplantı Ramada Mersin'de gerçekleşti.


@mersinhaber 'i takip et
TÜRSAB tarafından organize edilen TÜRSAB Mersin Seyahat Acenteleri yemeği 11 Şubat 2018 günü gerçekleşti, organizasyonda Genel Başkan Başaran Ulusoy, Yönetim Kurulu Üyesi Sayman Numan Olcar ve diğer üst düzey yöneticilerle TÜRSAB’ın Mersin üyeleri bir araya geldi.
Düzenlenen organizasyonda Üyelere hitap eden Genel Başkan Başaran Ulusoy, "Mersin'e geldiğimde bir yenilik bir yeni otelle karşılaşıyorum, demek ki Mersin gelişiyor ve güzelleşiyor. Bu anlamda Ramada Otele ticari hayatında başarılar diliyorum. Genel Müdürlerine ve Yardımcılarına göstermiş oldukları hassasiyet için teşekkür ediyorum." dedi.
Ardından, toplantıda Mersin ve Türkiye'nin Turzim alanındaki genel durumunu ele alınarak, üyelerle istişare edildi.
Organizasyonun sonunda, katılımcılar Ramada Mersin'de günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çekildi. Fotoğrafta, TÜRSAB Genel Başkanı, Yöneticileri, Mersin Üyeleri ve Ramada Mersin ekibi yer aldı. 









Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.