Anamur » Ekonomi » Güncel » Yerel »

Lütfi Elvan'dan Mersin'e Müjde

Herkesin beklediği müjdeyi verdi...


@mersinhaber 'i takip et
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, "Mersin'i Antalya'ya bağlayan ve yaklaşık 10 saat süren yol, proje tamamlandığında 4 saate düşecek" dedi.
Katıldığı bir televizyon proğramında Akdeniz Sahil Yolu Projesindeki son durum ile ilgili bilgi veren Lütfi Elvan, Mersin'i Antalya'ya bağlayan ve yaklaşık 10 saat olan yolun projenin tamamlanması ile 4 saat gibi kısa bir süreye düşeceğini söyledi. Son iki yılda projenin büyük ivme kazandığının da altını çizen Elvan, "Son 2 yılda, bakın 1 Kasım seçimlerinden sonra tam 10 tane tünel açtık ve şu anda Anamur ilçemize Mersin Merkezden aşağı yukarı 2,5 saatte ulaşabiliyorsunuz ki 5 saatte zor ulaşılan bir yerdi Anamur. Çalışmalar şu anda sürüyor. Hedef, projeyi bir an evvel tamamlamak" şeklinde konuştu.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.