Kültür Sanat » Spor »

ŞEGED Mersin'den İl Müdürü Şaban Güneş'e Ziyaret

Kısa adı ŞEGED olan Şehit ve Gazi Çocukları Eğitim-Kültür ve Spor Kulübü Derneğinin Mersin Temsilcilerinden Gençlik Hizmetleri ve Spor Mersin İl Müdürü Şaban GÜNEŞ'e ziyaret.


@mersinhaber 'i takip et
İl Müdürü Şaban Güneş'i, Şehit ve Gazi Çocukları Eğitim-Kültür ve Spor Kulübü Derneği (ŞEGED) Mersin Temsilcisi Gülcan BOYRAZ, Şube Yardımcısı Gülderen Çelik KIRAN, Yönetim Kurulu Üyeleri Emel UYSAL ve Ayhan SOLMAZ ziyaret eden, Dernek temsilcileri Güneş'e çiçek takdim etti.
                ŞEGED Mersin temsilcisi Gülcan BOYRAZ, temsilcisi olduğu derneğin 2018 yılı faaliyet programı hakkında bilgi alışverişinde bulunarak, İl Müdürü Şaban Güneş ile birlikte, gerçekleştirilecek olan 4 proje hakkında istişarelerde fikir alış veriş yaptılar. Ziyaretin ardından heyet, Gençlik Hizmetleri ve Spor Mersin İl Müdürü Şaban GÜNEŞ’e desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletip çiçek takdim etiler.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.